Stagiair ICT Servicedesk

EXPERTISE
ICT
SECTION
Business Support & Services
HOURS
38
CLOSING DATE
Totdat de juiste kandidaat gevonden is

(Startdatum februari 2024)

Loop jij warm voor alles met betrekking tot ICT en sta jij stevig in je schoenen? Weet jij al veel van ICT beheer en wil je ervaring opdoen in een internationale werkomgeving? Dan is deze stageplek echt iets voor jou!

Functieomschrijving

Als stagiair ICT Servicedesk heb je een afwisselende baan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle eerste en tweede lijns incidenten op het gebied van ICT. Daarnaast installeer, configureer, beheer en onderhoud je Windows en Mac OS werkplekken. Uiteraard documenteer je jouw werkzaamheden en schrijf je gebruikershandleidingen indien dit gewenst is.

Tevens is er de mogelijkheid om in overleg alleen of in een team een passende stage opdracht uit te voeren tijdens de stage.

Opleidingseisen

 • Je volgt een opleiding op het gebied van ICT op MBO niveau 3 of MBO niveau 4.

Technisch inhoudelijke kennis

 • Technische basiskennis van zowel hardware als software;
 • Kennis van Windows 11;
 • Kennis van Microsoft 365;
 • Kennis van Mac os is een pre;
 • Kennis van GNU/Linux is een pre.

Competenties

 • Teamplayer;
 • Assertieve en proactieve werkhouding;
 • Klantvriendelijk en servicegericht;
 • Zelfstandig en oplossingsgericht;
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

 • Een stagecontract (38 uur per week) voor de periode februari 2024 tot en met juli 2024 (in overleg is de periode aanpasbaar);
 • Een stagevergoeding van € 400,- per maand;
 • Een tegemoetkoming in de reis- of pensionkosten, indien van toepassing.

De organisatie

ASTRON, het Nederlands instituut voor radioastronomie, bevordert de ontwikkeling van onze kennis van het heelal. Wij doen dit door fundamenteel sterrenkundig onderzoek te verrichten en geavanceerde technologieën en instrumentatie voor radioastronomisch onderzoek te ontwikkelen en beheren. ASTRON is onderdeel van de institutenorganisatie van NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek).ASTRON is gevestigd even buiten Dwingeloo in Drenthe. Er zijn ongeveer 200 wetenschappers, technici en operationele medewerkers in dienst. Het is een internationale gemeenschap, waarin de afdeling ICT een eigen plek inneemt. De ICT afdeling is verantwoordelijk voor alle werkplek en system administration werkzaamheden. Bij deze afdeling is plek voor een stagiair ICT Servicedesk. Binnen de afdeling Finance, ICT and Facilities bestaat ICT momenteel uit 9 professionals met hun eigen specifieke kennis. Samen vorm je een hecht team.

Informatie

Bekijk voor informatie over ASTRON de website www.astron.nl. Meer informatie over deze functie is te verkrijgen bij Merijn Martens, stagebegeleider ICT (martens@astron.nl).

Reacties

Je kunt solliciteren door je CV en motivatiebrief te sturen via onze website www.werkenbijastron.nl. De vacature blijft openstaan totdat we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

NWO-I zet zich in voor diversiteit op de werkvloer en streeft naar een evenwichtige samenstelling van haar personeel in termen van expertise, achtergrond en geslacht. NWO-I verwelkomt daarom sollicitaties van mensen die op dit moment ondervertegenwoordigd zijn.

 

Stagiair ICT Servicedesk

EXPERTISE
ICT
SECTION
Business Support & Services
HOURS
38
CLOSING DATE
Totdat de juiste kandidaat gevonden is

Apply now

Please fill out the form below

  mfx


  All vacancies
  Word from a staff member
  Emanuela Orrù
  Telescope scientist
  During my studies, I realised that I wanted to work in radio astronomy. In my second year, I decided to focus on radio astronomy. My professor pointed out to me that ASTRON build a new radio telescope in the middle of Europe.
  Read more
  Current Vacancies

  @astron

  chevron-down