(JUNIOR) INKOPER

EXPERTISE
Finance, Planning en control
SECTION
Business Support & Services
HOURS
32
CLOSING DATE
31 januari 2023

Heb jij ervaring opgedaan in een (junior) rol als inkoper en ben je toe aan en volgende stap in je carrière? Ben je enthousiast, proactief, resultaatgericht en niet bang om verbeteringen aan te brengen? Leg je makkelijk verbinding met collega’s en contractpartijen? Ben je op zoek naar een uitdagende rol in een internationale werkomgeving? Dan is deze functie echt iets voor jou!

In deze functie houd jij je o.a. bezig met het adviseren, coördineren en ondersteunen van de inkoop van leveringen, diensten en werken voor onze organisatie binnen de kaders van aanbestedingswet- en regelgeving. Dit maakt dat je een breed inkooppakket hebt omdat je zowel betrokken bent bij de inkoop van (facilitaire) diensten als bij de inkoop van specifieke instrumenten en onderdelen die nodig zijn voor wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van het contractenregister en zorg je voor een goede administratieve borging daarvan. Als inkoopadviseur van ASTRON werk je nauw samen met de Strategisch Inkoper van NWO-I J kunt goed schakelen op verschillende niveaus en je verplaatsen in het politieke speelveld engaat zorgvuldig om met posities, belangen en vertrouwelijke informatie. Door jouw flexibele, gestructureerde aanpak verlopen de inkoopprocessen vloeiend.

Functie-eisen:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- opleiding, bij voorkeur een commerciële en/of bedrijfskundige opleiding;
 • Eventueel aangevuld met een NEVI opleiding of vergelijkbaar, of bereid deze te behalen;
 • Tenminste 3 jaar zelfstandige inkoopervaring (leveringen, diensten en werken) binnen de overheid of andere aanbesteding plichtige organisaties voor met name met name ICT en communicatiediensten;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met contractmanagement;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

 • Een contract (32 uur per week) voor één jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
 • Een salaris conform schaal 9, cao WVOI;
 • Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris en 42 vakantiedagen (fulltime contract) bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een solide pensioenregeling (ABP) en reiskostenvergoeding;
 • Je profiteert bij ons ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt verkopen.

De organisatie:

ASTRON, het Nederlands instituut voor radioastronomie, bevordert de ontwikkeling van onze kennis van het heelal. Wij doen dit door fundamenteel sterrenkundig onderzoek te verrichten en geavanceerde technologieën en instrumentatie voor radioastronomisch onderzoek te ontwikkelen en beheren. ASTRON is onderdeel van de institutenorganisatie van NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek). ASTRON is gevestigd even buiten Dwingeloo in Drenthe. Er zijn ongeveer 200 wetenschappers, technici en operationele medewerkers in dienst. Het is een internationale gemeenschap, waarin de afdeling Facilities een eigen plek inneemt.

ASTRON streeft naar een divers personeelsbestand: we willen talent en creativiteit ontwikkelen door mensen met verschillende achtergronden en culturen samen te brengen. We werven en selecteren op basis van competenties en talenten. Daarom moedigen we iedereen die zich herkent in de vacature, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, geaardheid of handicap, aan te reageren.

Informatie:

Bekijk voor informatie over ASTRON de website www.werkenbijastron.nl. Meer informatie over deze functie is te verkrijgen bij Edward Damman, Hoofd Finance, ICT & Facilities via damman@astron.nl.

Reacties:
Je kunt solliciteren door je CV en motivatiebrief te sturen naar ASTRON via e-mail: hr@astron.nl (o.v.v. de functietitel). Reageren kan tot en met 31 januari 2023. De interne en externe werving vindt tegelijkertijd plaats.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

(JUNIOR) INKOPER

EXPERTISE
Finance, Planning en control
SECTION
Business Support & Services
HOURS
32
CLOSING DATE
31 januari 2023

Apply now

Please fill out the form below

  mfx


  All vacancies
  Word from a staff member
  Bram Veenboer
  PhD researcher
  After studying computer science I wanted to continue in the direction of my master: High Performance Computing. Besided, I wanted to get my doctorate, so I ended up at ASTRON. At ASTRON there was a nice position available within the Dome project.
  Read more
  Current Vacancies
  Business Support & Services

  INSTITUUTSMANAGER / INSTITUTE MANAGER

  Business Support & Services

  (JUNIOR) INKOPER

  Innovation & Systems

  PhD position ANTERRA project

  Business Support & Services

  System Administrator

  chevron-down