INSTITUUTSMANAGER / INSTITUTE MANAGER

EXPERTISE
Something New
SECTION
Business Support & Services
HOURS
40
CLOSING DATE

Strategisch, verbindend, mensgericht

functieprofiel-astron---instituutsmanager 2023 Beljon Westerterp

Talent & verantwoordelijkheden
 • Eindverantwoordelijk voor aansturing Business Support & Services (ruim 50 medewerkers), MT-lid en tevens rechterhand directeur.
 • Basis op orde, continu verbeteren, gezamenlijk werken aan inclusieve en veilige omgeving.
Jouw profiel
 • Wo- werk- en denkniveau, bewezen trackrecord in bedrijfsvoering, ervaren in verandermanagement.
 • Strategisch en tegelijk hands-on, samenwerkingsgericht, financieel sterk, daadkrachtig, netwerker, bestuurlijk sensitief.

ASTRON

ASTRON is hét Nederlands Instituut voor radioastronomie. De missie van ASTRON is het mogelijk maken van ontdekkingen in de radioastronomie. Door nieuwe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, radioastronomie faciliteiten van wereldklasse te exploiteren en fundamenteel astronomisch onderzoek te verrichten. En dit alles onder één dak, op een schitterende plek midden in de prachtige natuur van Dwingeloo. ASTRON is onderdeel van de Stichting Nederlandse Wetenschappelijk Onderzoek Instituten (NWO-I). Zie ook: astron.nl

Sollicitatieprocedure 

Het wervings- en selectieproces is volledig in handen van BeljonWesterterp. Mocht je geïnteresseerd zijn in de functie van Instituutsmanager, dan nodigen we je van harte uit om via onderstaande link te solliciteren/reageren. Ook voor inlichting kan contact opgenomen worden met BeljonWesterterp, Janine Smetsers: 06 29624626.

 

Vacatures - Instituutsmanager - BeljonWesterterp

 

Onderstaande blauwe 'Apply now ' button en formulier is voor deze vacature uitdrukkelijk niet bedoeld als manier om te solliciteren. 

INSTITUUTSMANAGER / INSTITUTE MANAGER

EXPERTISE
Something New
SECTION
Business Support & Services
HOURS
40
CLOSING DATE

Apply now

Please fill out the form below

  mfx


  All vacancies
  Word from a staff member
  Jurjen Sluman
  Operator
  Before I came to work at ASTRON, I had a job at a high-quality technology company. After that I wanted to work in a similar and challenging work environment. So I ended up at ASTRON.
  Read more
  Current Vacancies
  chevron-down